Tonhalas nori wrap avokádóval és zöldségekkel

 

Elkészítési időNehézségi szintAdag:
20 percegyszerű 1 adag

Összetevők

  • 1 db nori lap (kb. 3 g)
  • 150 g konzerv tonhal (vízben, lecsöpögtetve)
  • 50 g avokádó (szeletelve)
  • uborka (csíkokra vágva)
  • csíra (pl. lucerna, mungóbab vagy retekcsíra)
  • saláta

Tápanyag 1 adagban:

  • 292kcal
  • Fehérje: 44,3 g
  • Zsír: 9,3 g
  • Szénhidrát: 6,7 g

Elkészítés menete:

  1. Helyezd a nori lapot egy bambusz sushi tekerőre vagy egy sima tányérra.
  2. Rétegezd rá a tonhalat, avokádót, uborkát és csírát.
  3. Óvatosan tekerd fel szorosan wrapként.
  4. Vágd félbe átlósan, és már tálalhatod is akár szójaszósszal vagy csípős szósszal.

Navigáció

Hasonló receptek:

IMG_6379

Húsgolyó alaprecept

Tápanyag 1 adagban: 126 kcal  7g zsír 21g fehérje 3,5g szénhidrát
IMG_7079

Cukkinis sajtos-sonkás szendvics

Tápanyag: 384kcal Fehérje: 44g Zsír: 13g Szénhidrát: 17g
IMG_7077

Padlizsános sonkás zöldségszendvics

Tápanyag: 397kcal Fehérje: 38 g Zsír: 13 g Szénhidrát: 31 g

Legfrissebbek

IMG_7079

Cukkinis sajtos-sonkás szendvics

IMG_7077

Padlizsános sonkás zöldségszendvics

Kategóriák

Scroll to Top
Rubint Rella
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.