Padlizsános sonkás zöldségszendvics

 

 

Elkészítési időNehézségi szintAdag:
40 percegyszerű 1 adag

Összetevők

  • 1 nagy padlizsán
  • 150 g sonka (pl. csirkemell vagy pulykasonka)
  • saláta (pl. római)
  • paradicsom (szeletelve)
  • sárga vagy piros kaliforniai paprika
  • 5O g avokádó vagy hummus

Tápanyag 1 adagban:

  • 397kcal
  • Fehérje: 38 g
  • Zsír: 13 g
  • Szénhidrát: 31 g

Elkészítés menete:

  1. A padlizsánszeleteket kevés olívaolajjal grillezd vagy süsd meg serpenyőben.
  2. Rétegezd rá a zöldségeket és sonkát, majd takard be a másik padlizsánszelettel.
  3. Tálald melegen vagy langyosan, akár fokhagymás joghurtszósszal vagy mustárral.

Navigáció

Hasonló receptek:

IMG_6379

Húsgolyó alaprecept

Tápanyag 1 adagban: 126 kcal  7g zsír 21g fehérje 3,5g szénhidrát
IMG_7079

Cukkinis sajtos-sonkás szendvics

Tápanyag: 384kcal Fehérje: 44g Zsír: 13g Szénhidrát: 17g
default

Füstölt lacazos nori wrap avokádóval és zöldségekkel

Tápanyag: 323kcal Fehérje: 33 g Zsír: 19 g Szénhidrát: 8 g

Legfrissebbek

IMG_7079

Cukkinis sajtos-sonkás szendvics

IMG_7077

Padlizsános sonkás zöldségszendvics

Kategóriák

Scroll to Top
Rubint Rella
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.